E-posta hesaplarınızı web alanı aldığınız zaman size gönderilen yönetim panelinden ya da destek bildirimi oluşturarak oluşturabilir / yönetebilirsiniz. Live Mail için e-posta ayarları aşağıdaki gibidir. (Eğer programı henüz kurmadıysanız Dosya Merkezimizde program kurulumunu bulabilirsiniz.) Programı çalıştırdığınızda karşınıza gelen ekranda Hesaplar sekmesinden E-posta butonuna tıklayarak kurulum işlemlerine başlayabilirsiniz.

E-posta butonuna tıkladığınızda karşınıza aşağıdaki gibi bir pencere gelecektir. Bu pencereye oluşturmuş olduğunuz e-posta bilgilerini yazmalısınız. Adınız Soyadınız bölümüne e-postanız karşı tarafa iletilirken görünmesini istediğiniz Ad bilgisini girmelisiniz ve Sunucu ayarlarını el ile yapılandır seçeneğini işaretlemelisiniz. Bilgileri doğru bir şekilde girdikten sonra İleri butonuna basınız.

Sunucu ayarlarını yapılandır bölümündeki ayarları aşağıda gördüğünüz şekilde düzenlemelisiniz. Tüm bilgileri doğru olara girdiğinizden emin olduktan sonra ileri butonuna tıklayınız.

E-posta kurulumunuzun başarı ile gerçekleştiğini bildiren bir onay sayfasına yönlendirileceksiniz.